wieger@bronstring.net

huis Langeweg

Aan de Langeweg in Roelofarendsveen komt een compact kavel vrij waarop een woning gebouwd mag worden. De woning wordt met aandacht in het straatbeeld ingepast.

 

De slaapkamers en badkamer zijn op de begane grond gelegen. Op de eerste verdieping is er zicht over de weg en wordt de eetruimte met de woonkamer gescheiden door de keuken die zich bevind in het midden van de driedeling. De woonkamer loopt door in het balkon waarvandaan ver uitzicht is richting het Braassemermeer. In de kap hangt een entresol aan de stalen spanten die gebruikt kan worden als werk- en speelkamer.

Opdrachtgever

vrp architecten

Locatie

Roelofarendsveen

Uitwerking van het schets/voorlopig ontwerp tot een definitief ontwerp, in samenwerking met Willem Joosten en Rob Vermeer (vrp architecten)